Organizace MAS Vladař o.p.s.

Místní akční skupina Vladař

Území MAS Vladař

K tématu: Grantový program na území KARLOVARSKÉHO KRAJE Krajské programy podpory SCLLD MAS Vladař
Aktuality: Aktuality Místní akční skupiny Vladař

Věcné hodnocení žádostí ve výzvě Podpora komunitního života na venkově na území Karlovarského kraje 2024 (KK/2024/01)

Všechny žádosti přijaté ve výzvě MAS Vladař "Podpora komunitního života na venkově na území Karlovarského kraje 2024 (KK/2024/01)" prošly 1. fází posouzení - kontrolou přijatelnosti a formálních náležitostí. Následně proběhla 2. fáze posouzení - věcné hodnocení projektů Výběrovou komisí MAS Vladař o.p.s.

Byla ukončena 2. fáze posouzení žádostí přijatých ve výzvě "Podpora komunitního života na venkově na území Karlovarského kraje 2024 (KK/2024/01)". Všechny přijaté žádosti splnily podmínky 1. fáze posouzení - kontrola přijatelnosti a formálních náležitostí, a postoupily tak do 2. fáze posouzení k věcnému hodnocení, které proběhlo v pondělí, 10. července. Výběrová komise MAS Vladař o.p.s. jednotlivé projekty ohodnotila dle předem zveřejněných kritérií věcného hodnocení (viz textace dané výzvy a příloha č.2) a seřadila na základě obdržených bodů. 

Minimální bodová hranice pro splnění podmínkek věcného hodnocení byla 55 bodů. Podmínky věcného hodnocení splnily všechny žádosti/projekty (viz příloha Vecne hodnoceni_vysledky_kk-2024).

Konečný výběr projektů, které budou podpořeny v rámci dané výzvy, určí Rozhodovací komise MAS Vladař o.p.s. Jednání rozhodovací komise proběhne v červenci.

 

 

Přílohy :

Stáhnout vše
Článek vyšel : 10.7.2024